Как украсить пасхальный стол? Советы и декоративные идеи!

Акции и новости

Как украсить пасхальный стол? Советы и декоративные идеи!


<ru>Как украсить пасхальный стол? Советы и декоративные идеи!</ru><ro>Cum sa aranjam masa de Paste? Sfaturi si idei decorative!</ro>


Paștele este săbătoarea religioasă în care întreaga familie se strânge la masă. Pe lângă bucatele tradiţionale, nu trebuie să uităm şi de decorul mesei.

845484.jpg

De Paste, intreaga natura reinvie pentru a ne incanta privirile si simturile cu aromele fiecarei flori si plante. Bucuria acestei sarbatori vine an de an si in casele noastre si se cuvine sa o intampinam intr-un mod cat mai estetic.

Masa de Paste este momentul cel mai asteptat de fiecare gospodina si mai ales de membrii familiei ei. Este un punct de interes, intrucat masa imbelsugata cu bunatati ii aduna laolalta pe toti. Insa, inainte de a fi imbelsugata, masa trebuie sa arate bine si vizual.

Profitati la maximum de primavara si de florile colorate si inmiresmate; o vaza cu flori va aduce prospetime si va inveseli atmosfera. Desi simbolul iepurasului pascal tine mai mult de cultura occidentala, acest tip de decoratiuni au fost introduse treptat, treptat si in casele noastre intr-o forma sau alta.

3.jpg

Culorile pastelate inseamna primavara, bucurie, stare de bine. De aceea, folositi-le si voi in amenajarea decorului pascal atat pentru casa cat si pentru aranjarea mesei. 

Rozul, galbenul pal, verdele crud, albastru bleu sunt cateva dintre culorile recomandate. Folositi fete de masa colorate sau albe pur si simplu, accentuand ulterior prin alte decoratiuni, cum ar fi servetele de bumbac sau servetele de hartie colorate cu diverse simboluri specifice acestei sarbatori. Bineinteles, ouale vopsite se numara printre vedetele mesei. Pentru deliciul copiilor, puteti adauga si oua de ciocolata sau iepurasi de ciocolata.

Nu uitati de lumanari pentru un decor desavarsit pentru masa de Paste. 

Pentru a va veni in ajutor, mai jos ve-ti gasi modele de aranjare a mesei din care va puteti inspira pentru propriul decor.

120.jpg

9144_0.jpg

bright-preppy-easter-table-56e8be733df78c5ba057a7d1.jpg

fb7be6d238277ab96ca15678475e9e03.jpg

landscape-1456413389-wdy040115easter-016.jpg

pashalnyi-stol-19.jpg

principala-1.jpg

shutterstock-93006829-nestandard1.jpg