Şerveţelele umede - produse indispensabile zi de zi!

Акции и новости

Şerveţelele umede - produse indispensabile zi de zi!


<ru>Şerveţelele umede - produse indispensabile zi de zi!</ru><ro>Şerveţelele umede - produse indispensabile zi de zi!</ro>


Servetelele umede sunt produse obisnuite, aproape banale, care are o serie de utilizari practice. Acestea sunt indispensabile in calatorii, vacante, plimbari in aer liber, spectacole sau diverse evenimente. Insa cum sa le alegem pe cele mai potrivite?

Telemarket.md va recomandă o serie de reguli de care trebuie să ţineţi cont atunci când cumpăraţi şerveţele umede:

1. Să fie uşor de folosit – ambalajul trebuie să reţină suficientă umezeală. Şerveţelele ambalate în tuburi sau cutii tind să reţină umezeala bine, dar sunt de obicei mai greu de transportat. Pacheţele care se resigilează sunt mai uşor de folosit, însă s-ar putea să nu reţină umezeala atât de bine.

2. Să cureţe bine – serveţelele umede sunt o variantă comodă de curăţare a tenului atunci când nu aveţi la îndemână trusa de cosmetice. Acestea indeperteaza machiajul si impuritatile fara sa irite pielea. Deasemenea servetele umede se pot folosi pentru curatirea oricarei supravete lavabile fara sa lase reziduuri.

3. Să fie plăcute la atingere – şerveţelele nu trebuie să fie nici prea ude, dar nici prea uscate.

4. Parfumate sau neparfumate – ca să fie umede, şerveţelele sunt impregnate cu o serie de ingrediente şi ca să miroasă frumos s-ar putea să conţină şi parfum. Atenţie la reacţia pielii  la folosirea şerveţelelor care conţin parfum.

Exista in comert o multime de feluri de servetele umede dintre care puteti alegi. Tineti cont insa de faptul ca servetelele umede pentru bebelusi trebuie neaparat sa aiba mentiunea pe ambalaj: testat clinic sau testat dermatologic. 

Servetelele trebuie sa aiba si un ph echilibrat, apropiat de cel al pielii, si sa nu contina alcool. Este de preferat ca ele sa aiba extracte din bumbac natural si sa fie in termenul de garantie. 

Atentie! Nu refolosi servetelele dupa utilizare, aruncati-le direct la gunoi.